Cariere

Kärcher construieste o noua fabrica in Romania, unde vrea sa angajeze peste 250 de persoane

16 Jun, 18:05 • Redactia DailyBusiness
Producatorul de echipamente de curatenie Kärcher incepe anul acesta constructia unei fabrici la Curtea de Arges, extinzandu-si astfel capacitatea de productie in Europa. Compania va fabrica pe o suprafata de 22.000 mp in special aspiratoare de uz casnic si profesional.
Kärcher construieste o noua fabrica in Romania, unde vrea sa angajeze peste 250 de persoane

Deschiderea unitatii de productie este planificata pentru mijlocul anului 2016.

La noua unitate Kärcher din Curtea de Arges vor lucra peste 250 de angajati, in special in productie. 

Kärcher este prezenta in Romania inca din anul 2006 prin propria sa filiala, CER Cleaning Equipment SRL. In acelasi an, compania a desfasurat in cadrul unui proiect de sponsorizare culturala o curatare a cunoscutului monument Podul Minciunilor, din Sibiu, „Capitala Culturala Europeana 2007″. 

Alfred Kärcher  este o afacere de familie fondata in 1935, cu sediul la Winnenden (Baden-Württemberg). Este producatoare de echipamente de curatenie pentru uz casnic, comercial si industrial. Gama de produse cuprinde, printre altele, curatitoare cu presiune, aspiratoare si curatitoare cu abur, aspiratoare pentru geamuri, masini de maturat/maturat-aspirat, sisteme pentru curatarea autovehiculelor, sisteme de preparare a apei potabile si tratare a apelor uzate, curatitoare cu gheata uscata, detergenti, pompe menajere si pentru gradina, sisteme de irigare si instalatii de apa potabila.