Cariere

Lidl recruteaza proaspat absolventi in Bucuresti, Timisoara, Iasi si Sibiu

05 Mar, 17:16 • Redactia DailyBusiness
Echipa Lidl se extinde si lanseaza pentru al doilea an consecutiv un program de pregatire si specializare care se va desfasura  in perioada 1 octombrie 2015 - 30 septembrie 2016.  Recrutarile vor incepe in luna martie 2015 printr-o serie de evenimente organizate in principalele centre universitare din Romania si printr-un eveniment dedicat in Chisinau.
Lidl recruteaza proaspat absolventi in Bucuresti, Timisoara, Iasi si Sibiu

La sfarsitul programului de management trainee, in functie de rezultatele obtinute in urma etapei finale de evaluare, tinerii selectati pot primi oferte de angajare permanenta in cadrul companiei. 

Campionatul de Management Lidl este un program de trainee care le ofera proaspat absolventilor oportunitatea de a lua contact cu mediul de lucru din cadrul companiei Lidl,  de a fi implicati in proiecte reale si de a invata de la profesionistii in domeniu.

Pe parcursul programului de scolarizare, tinerii selectati vor primi pregatirea profesionala necesara, activand, pe rand, in toate departamentele companiei Lidl si participand la diferite seminarii de dezvoltare. Astfel, acestia vor avea sansa sa practice activitatile specifice din cadrul magazinelor, ale sediilor regionale sau ale sediului central. 

Pentru acest program, vor fi selectati proaspat absolventii de studii superioare, promotia 2014-2015, tinerii pasionati, ambitiosi, dinamici si responsabili. Procesul de selectie pentru Campionatul de Management cuprinde mai multe etape: 

1. Tinerii se pot inscrie pentru a fi prezenti la intalnirile organizate de companie in orasele: Timisoara (12 martie), Iasi (17 martie), Sibiu (25 martie), Bucuresti (31 martie si 2 aprilie) si Chisinau (22 aprilie). Inscrierea se poate realiza pe www.hipo.ro, la sectiunea companiei: www.hipo.ro/lidl 

2. Cei care vor sa fie parte din programul Campionatul de Management se pot inscrie pana pe 30 aprilie 2015, pe site-ul www.hipo.ro/lidl sau pe www.lidl.ro/Cariere. 

3. Aplicantii selectati vor fi evaluati in cadrul unui Assessment Center in perioada 27 – 31 iulie 2015, iar selectia finala a tinerilor va fi anuntata pe 15 august 2015.

„De ce le recomandam tinerilor sa se inscrie pentru intalnirile cu reprezentantii Lidl? Un astfel de eveniment le ofera tinerilor ocazia sa cunoasca echipa Lidl si astfel sa afle ce inseamna sa lucreze in cadrul Lidl, cum este organizata compania si care sunt oportunitatile de cariera, in ce consta procesul de selectie si cum pot deveni parte din echipa. Pentru mai multe detalii despre modalitatea de inscriere, le recomandam tinerilor sa acceseze site-ul: www.hipo.ro/lidl sau www.lidl.ro/Cariere”, transmite compania intr-un comunicat.

„Echipa Lidl se extinde, de aceea cautam coechipieri pentru Campionatul de Management. Prin acest program de pregatire desfasurat timp de un an, incepand cu 1 octombrie 2015, ne dorim sa investim in tineri si sa le oferim acestora tot sprijinul de care au nevoie pentru a se dezvolta profesional si personal intr-un mediu prietenos, in care pot sa beneficieze de foarte multe oportunitati. In plus, le oferim tinerilor selectati in program un pachet salarial atractiv si peste mediu. Pe langa toate acestea, la finalul programului va exista o etapa de evaluare, iar cei care vor trece aceasta ultima etapa vor primi o pozitie in cadrul companiei pe o perioada nedeterminata”, a declarat Georgiana Tugearu, PR & Communication Manager Lidl Romania.