Cariere

MOL recruteaza 80 de experti pentru noua structura centrala

13 Sep, 18:40 • Redactia DailyBusiness
Grupul MOL a lansat joi, in 11 tari, a doua faza a campaniei sale de recrutare internationala, pentru 80 de experti care vor activa in cadrul noii structuri internationale de conducere a companiei, de la Budapesta.
MOL recruteaza 80 de experti pentru noua structura centrala

Posturile de experti scoase la concurs sunt atat din domenii operationale – achizitii, resurse umane, tehnologia informatiei, cat si din arii de business – management de proiect, vanzari sau analiza.

Candidaturile pot fi depuse online, la adresa www.randstad.hu/molgroupcareers, incepand cu 13 septembrie. Termenul limita pentru inregistrarea aplicatiilor este 26 septembrie.

Prima parte a campaniei de recrutare, in care au fost selectati manageri pentru sediul central al grupului, s-a incheiat. Au fost trimise peste 1.000 de candidaturi pentru 80 de pozitii.

Grupul MOL a lansat recent un program vast de reorganizare, numit GLOCAL, care  raspunde nevoii de a realinia structura de guvernanta corporatista in acord cu dezvoltarea inregistrata in ultimii zece ani la nivelul activitatilor internationale.

Astfel, va fi separata administrarea activitatilor interne de a celor internationale ale grupului. Structura centrala de conducere, cu sediul la Budapesta, va functiona ca o entitate internationala, avand competente strategice si de control, impartite in explorare-productie, rafinare si trading, distributie. Vor exista patru centre decizionale consolidate, numite companii flagship sau reprezentative: INA in Croatia, IES in Italia, MOL in Ungaria si Slovnaft in Slovacia.

Prin infiintarea unui nou sediu al grupului MOL, vor aparea noi oportunitati si posibilitati de dezvoltare profesionala la nivel international pentru toti angajatii Grupului MOL.

MOL opereaza in peste 40 de tari si numara 32.000 de angajati. Compania desfasoara operatiuni de explorare in 11 tari si de productie in 7 tari. Grupul controleaza cinci rafinarii si doua unitati petrochimice la nivelul managementului integrat al lantului de aprovizionare, in Ungaria, Slovacia, Croatia si Italia.

Reteaua de benzinarii numara peste 1.700 de unitati in Europa Centrala si de Sud-Est.