Cariere

Noi proteste la Oltchim. Angajatii cer demisia liderului sindical

10 Sep, 17:58 • Redactia DailyBusiness
Peste 300 de angajati ai combinatului Oltchim Ramnicu Valcea au reluat protestele, luni, in fata pavilionului administrativ al societatii, ei cerand demisia liderului sindical Mihai Diculoiu, pe motiv ca acesta nu le mai reprezinta interesele si este "partas la prabusirea unitatii".
Noi proteste la Oltchim. Angajatii cer demisia liderului sindical

Oamenii au fost condusi la protest de Corneliu Cernev, pe care il vor in locul lui Diculoiu la conducerea sindicatului. Mihai Diculoiu a spus ca nu isi va da demisia asa cum cere o parte a salariatilor si ca oamenii isi vor primi restantele salariale si bonurile de masa in cursul acestei saptamani, dupa ce vineri angajatii au primit avansul pe iulie.

„Noi vrem sa functioneze in continuare combinatul, sa se pastreze locurile de munca. Acesta este si motivul pentru care atatia ani de zile, desi am functionat la capacitate de sub 40%, am mentinut locurile de munca. speram sa aiba loc o privatizare corecta, sa vina un investitor puternic care sa poata sa mentina activitatea combinatului, care sa fie integrat cu activitatea instalatiilor de la Pitesti, pentru a avea materiile prime necesare”, a spus Constantin Roibu, fostul manager general al Oltchim, relateaza Mediafax.