- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Rompetrol ofera 84 de locuri in programul de internship de anul acesta

24 Jun, 12:41 • Redactia DailyBusiness
Grupul Rompetrol ofera, pentru al noulea an consecutiv, un program de internship pentru 55 de absolventi de studii superioare si 29 de locuri pentru cei care au absolvit liceul. Programul se adreseaza absolventilor din Constanta, Ploiesti, Bucuresti si Cluj, iar data limita de inscriere este 30 iunie, a anuntat joi compania.
Rompetrol ofera 84 de locuri in programul de internship de anul acesta

Studentii din promotiile 2010, 2009 si 2008 ai facultatilor de Tehnologia Petrolului, Chimie, Economie, Automatizari, Electrica, Energetica, Mecanica si Constructii Civile, precum si absolventii liceelor cu profilul Chimie Industriala, Electrica si Mecanica isi pot depune aplicatiile pe site-ul companiei, sectiunea Cariere/Internship. Programul se va desfasura in perioada 2 august-30 septembrie.

„Din 2001 si pana in prezent peste 300 de tineri au fost selectati si au efectuat practica in cadrul Grupului Rompetrol, iar 84 dintre acestia sunt in prezent angajati Rompetrol”, a declarat Cosmin Turcu, director general Rompetrol Rafinare.

Programul de internship presupune insusirea abilitatilor si cunostintelor tehnice specifice, finalizat cu o evaluare, in urma careia o parte dintre participanti sunt selectati pentru programul de „Traineeship”.

Programul de Traineeship reprezinta faza finala de selectie a celor mai competenti participanti. Durata de desfasurare este de 6 luni, octombrie 2010 – martie 2011, perioada in care studentii au posibilitatea de a pune in practica cunostintele in cadrul mai multor sectoare din cadrul unitatilor de rafinarie/ petrochimie. Aceasta experienta este urmata de o evaluare finala a performantei si angajarea celor mai buni dintre participanti in cadrul companiilor organizatoare.

In anul 2009, au fost inscrisi peste 2.400 de studenti dintre care Grupul Rompetrol a selectat 20 din 5 centre universitare – Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi si Ploiesti.