Cariere

Scoala de vara gratuita pentru tinerii care vor sa se angajeze in HR

18 May, 15:02 • Redactia DailyBusiness
HR Club (Asociatia Profesionistilor in Resurse Umane din Romania) ofera tinerilor pasionati de domeniu posibilitatea de a participa gratuit la scoala de vara de resurse umane HR Club Next Generation, editia a IX-a.
Scoala de vara gratuita pentru tinerii care vor sa se angajeze in HR

HR Club invita studentii in an terminal si masteranzii care doresc sa urmeze o cariera in resurse umane sa se inscrie la scoala de vara HR Club Next Generation 2015, program gratuit pentru 16 tineri selectati in urma unui proces in doua etape.

Prima etapa consta in evaluarea CV-urilor si a eseurilor transmise pe tema „In contextul economic actual, care crezi ca sunt principalele 3 initiative/actiuni care contribuie la mentinerea angajamentului si loialitatii angajatilor?”, iar a doua etapa este cea de intervievare a candidatilor selectati in urma primei etape de selectie. Termenul limita de inscriere este 31 mai 2015. Detalii despre procesul de aplicare sunt disponibile pe website-ul Scolii de vara HR Club Next Generation 2015.

In timpul celor doua saptamani de cursuri ce se vor desfasura in perioada 6-17 iulie, timp de 8 ore pe zi, tinerii vor participa la seminarii si traininguri sustinute de profesionisti din domeniul resurselor umane, vor avea sesiuni de lucru in echipa si vor face vizite de companii, familiarizandu-se astfel cu domeniul resurselor umane si cu reala complexitate a acestuia. 

In decursul celor 8 editii anterioare, peste 150 de studenti au avut ocazia sa se intalneasca cu mai bine de 130 de tutori cu experienta in domeniul resurselor umane, membri HR Club – consultanti, traineri si practicieni din marile companii romanesti si multinationale.

Aproximativ 60% dintre alumnii scolii de vara lucreaza deja in resurse umane in Romania sau in afara tarii. Alti 20% dintre acestia isi continua studiile in domeniu sau activeaza in ONG-uri. De asemenea, o parte dintre studenti au primit oferte de angajare sau stagii de practica in domeniul resurselor umane chiar de la tutorii scolii de vara.

Pentru mai multe informatii referitoare la procesul de aplicare puteti vizita website-ul proiectului HR Club Next Generation, editia a IX-a  si pagina de Facebook: HR Club Next Generation, sau puteti scrie direct la adresa [email protected]