- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Vrei sa avansezi in cariera? Nu sari de la o companie la alta

07 Sep, 15:36 • Redactia DailyBusiness
Exista credinta ca pentru a avansa in cariera trebuie sa cauti in permanenta joburi mai bune in companii diferite. Chiar daca in actualul context, aceasta "regula" nu poate fi aplicata oricat de mult ne-am dori, de sfatul specialistiilor se poate tine cont atunci cand situatia de pe piata muncii va reveni la normal: ramaneti in aceeasi companie si asigurati-va ca obtineti o promovare interna.
Vrei sa avansezi in cariera? Nu sari de la o companie la alta

„Contrar parerii majoritatii oamenilor, studiile au aratat ca a sari de la un job la altul nu este cea mai buna si nici cea mai rapida metoda de a ajunge in varf”, scrie Monika Hamori pe Harvard Business Review.

Mai mult decat atat, miscarile in cadrul aceleiasi companii genereaza un numar mai mare si mai rapid de promovari, sustine Hamori.

„Data viitoare cand va ganditi sa plecati intr-o alta companie pentru o pozitie mai buna, amintiti-va ca multi angajatori cauta in egala masura stabilitate, experienta si aptitudini. Sa ramai acolo unde esti si sa-ti asiguri o promovare interna ar putea fi o strategie mai buna pe termen lung”, conchide Hamori.