- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Bombă pe piaţa media din România. Anunţ de ultimă oră: ce se întâmplă cu postul TV Kanal D

10 Nov, 17:52 • Cornel Ghimeșan
Kanal D se extinde după ce Dogan Media International, proprietarul postului, a obţinut aprobarea CNA pentru preluarea licenţei audiovizuale pentru Bucureşti TV, post de televiziune generalist cu difuzare HD, inclus în lista must carry a operatorilor de cablu din România. Acesta se va transforma în Kanal D2.
Bombă pe piaţa media din România. Anunţ de ultimă oră: ce se întâmplă cu postul TV Kanal D

Bombă pe piaţa media din România. De asemenea, Dogan Media International a obţinut aprobarea CNA şi pentru preluarea de noi licenţe audiovizuale pentru Radio Impuls. „Kanal D2 şi noile licenţe Radio Impuls reprezintă un pas strategic pentru Dogan Media International în misiunea noastră de a adăuga valoare pieţei media din România. Am demonstrat de-a lungul timpului că suntem inovatori, am creat adevărate trenduri în materie de formate TV şi nu numai, şi ne dorim să facem multe lucruri extraordinare în continuare. Vom aduce un suflu nou pe piaţa media din România şi, în acelaşi timp, vom oferi publicului produse de calitate, prin intermediul celor trei divizii ale Dogan Media International – TV, Radio şi Digital”, a declarat Ugur Yesil, CEO şi Executive Board Member Kanal D şi Radio Impuls, citat de Pagina de Media.

Citeşte şi: România va participa la Eurovision 2023. În 2022, TVR ameninţa cu retragerea după ce a fost acuzată că a falsificat voturile!

Kanal D2 va prelua conţinut de la Radio Impuls şi theXclusive (proiectul digital Kanal D), va difuza o grilă cu conţinut alternativ, divers, care include divertisment de calitate, o selecţie de seriale şi filme aparţinând mai multor genuri, precum şi programe de ştiri. Astfel, Kanal D2 îşi propune să faca o conexiune între publicul Kanal D şi emisiunile de succes de pe canlul YouTube theXclusive şi de pe Radio Impuls.

Citeşte şi: Cât câştigă o asistentă tv în 2022! Impresionantul salariu al Ramonei Olaru de la Antena 1! „Nu mă aşteptam nici eu!”

Kanal D2 va difuza mai multe tipuri de seriale, dar și filme artistice. Iată ce gen de producții se vor regăsi în grila noului post Kanal D2:

  • seriale de epocă;
  • seriale de dramă;
  • seriale de acțiune;
  • filme artistice;
  • filme și seriale românești de comedie, cum ar fi „Vacanța mare”.

Kanal D, post TV lansat acum 15 ani, se află în top trei posturi generaliste din Romania.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult