- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Cel mai bogat câine din lume are o avere de 500 milioane de dolari și se numește Gunther al VI-lea

04 Feb, 21:19 • Cornel Ghimeșan
Gunther al VI-lea are cu siguranță mai mulți bani decât ți-ai fi putut imagina vreodată. Acesta a fost declarat cel mai bogat câine din lume, iar averea lui are o valoare estimată de 500 de milioane de dolari. Acesta a locuit pentru o bună perioadă de timp în conacul Madonnei.
Cel mai bogat câine din lume are o avere de 500 milioane de dolari și se numește Gunther al VI-lea

Gunther al VI-lea este cel mai bogat cățel din lume, deși pare un ciobănesc german obișnuit. Potrivit Rich Pet List, acesta are o valoare netă estimată la 500 de milioane de dolari și în plus nu a trebuit să muncească nicio zi din viața lui pentru banii aceștia. Acesta a moștenit întreaga sumă de la bunicul său, Gunther III-lea, care la rândul său moștenise uriașa avere de la regretată contesă germană Karlotta Liebenstein. Deși, atunci când a murit în 1991, contesa a lăsat moștenire doar 80 de milioane de dolari, investițiile inteligente au dus la multiplicarea ei.

Citește și: Cine poluează: vaca, sau mașina? Petre Daea: „Că, acum, vaca este responsabilă când avem atâta poluare. România are 2 milioane de vaci și 9 milioane de mașini”

Ciobănescul german a locuit într-un conac imens, care dispunea de 9 dormitoare și era construit în stil toscan, care în trecut a aparținut Madonnei. Totuși, „a luat decizia” de a vinde  propietatea pentru nu mai puțin de 29 de milioane de dolari.

Gunther are conac și servitori

Gunther trăiește pe picior mare! Câinele are propriul său antrenor personal și bucătar, iar rutina lui zilnică include plimbări lungi pe plajă și excursii la spa. Gunther se bucură, de asemenea, de vacanțe fastuoase, fiind cazat în cele mai bune apartamente la hoteluri de top din întreaga lume. Are propriul jet privat!

În ciuda bogăției sale, oamenii apropiați lui Gunther spun că este un câine cu picioarele pe pământ. Are o relație extrem de strânsă cu îngrijitorii săi și este cunoscut că este foarte prietenos și jucăuș. Banii nu sunt toți pentru el. Gunther își folosește, de asemenea, averea pentru cauze caritabile, sprijinind organizațiile de protecție a animalelor și alte organizații caritabile apropiate inimii lui. Povestea spunea că Liebenstein și-a pierdut fiul de 26 de ani din cauza sinuciderii și, neavând alt om în lume, și-a lăsat averea imensă unui câine.

„Am vrut să fiu o căpuşă pe fundul acelui câine pentru tot restul vieţii”, spune Lee Dahlberg, purtătorul de cuvânt al Gunther, într-o nouă serie de documente Netflix în patru părți, „Gunther’s Millions”, lansată miercuri.

Serialul dezvăluie adevărata poveste a lui Gunther. De fapt, nu a existat o contesă îndoliată. Mian, un profesor universitar cu probleme de sănătate mintală, a fost moștenitorul unei vaste averi farmaceutice italiene. Căutând să evite să plătească taxe, mama lui a transmis sute de milioane de dolari unui prieten de încredere din Germania, prin Liechtenstein, un paradis fiscal binecunoscut, și Bahamas.

Alte articole: O companie de stat face angajări! Cum poți obține salarii de zeci de mii de lei

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult