- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Descoperă secretele călătoriilor ieftine: Cum să găsești cele mai avantajoase oferte la bilete de avion

20 May, 18:01 • Cornel Ghimeșan
A început sezonul vacanțelor și acum, onest vorbind, cine nu iubește să călătorească? Cu toate acestea, călătoriile pot fi costisitoare. Dar nu-ți face griji! Iată câteva strategii pentru a găsi bilete de avion mai ieftine și a-ți transforma visurile în realitate.
Descoperă secretele călătoriilor ieftine: Cum să găsești cele mai avantajoase oferte la bilete de avion

Vara este așteptată de  absolut toată lumea, în special pentru că aceasta este perioada din an în care cei mai mulți dintre noi ne organizăm vacanțele. Fiecare persoană visează la vacanța perfectă, însă uneori aceasta se poate dovedi a fi extrem de costisitoare. Există totși câteva trucuri care te pot ajuta să faci puțină economie, mai ales în ceea ce privește biletele de avion.

Alte articole: Biletele de avion se scumpesc cu mult peste rata inflației. Un zbor a ajuns să coste și de șase ori mai mult decât în urmă cu doi ani

Sunt câteva aspecte de care va trebui să ții cont dacă vrei să pui mâna pe bilete de avion la prețuri bune. În primul rând, ar trebui să faci în așa fel încât să fii flexibil cu datele de călătorie. Prețurile pot să fie diferite și de la o zi la alta, așadar dacă nu ai nimic stabilit, poți să verifici și să alegi zilele în care sunt cele mai ieftine bilete. 

Cum să faci să cumperi bilete de avion ieftine

În cele mai multe cazuri, este mult mai rentabil să cumperi un bilet de avion dus-întors, pentru că în această variantă prețurile sunt mult mai bune.

Trebuie să știi că trebuie să te înarmezi cu multă răbdare și să verifici constant prețurile pe site-urile marilor companii aeriene. În mod evident, ofertele date companiile low-cost sunt cele mai ieftine, însă acest lucru nu înseamnă că nu poți găsi oferte foarte bune și în cazul marilor companii.

Ar trebui să te orientezi pentru aeroporturile mai mici, acelea sunt cele pe care operează majoritatea companiilor low-cost, oar prețurile sunt cu mult mai convenabile.

Pentru a te menține la curent cu reducerile și ofertele companiilor aeriene, ar fi recomandat să dai like paginilor de Facebook și de Instagram ale acestor. În acest mod te vei asigura că vei fi printre primii care vor afla despre ofertele lor promoționale. Este important să ții cont că, chiar și atunci când anunță discount-uri, fiecare companie dispune doar de câteva locuri la preț redus, iar fiecare minut de întârziere poate însemna o șansă ratată.

Citește și: Biletele de avion, mai scumpe faţă de anul trecut. Care este cea mai ieftină lună pentru a călători în vara lui 2023

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult