- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Funcțiile neștiute pe care le poți încerca pe WhatsApp. Ce se întâmplă dacă apeși lung butonul camerei

13 Apr, 17:10 • Cornel Ghimeșan
O nouă funcție a aplicației WhatsApp a fost descoperită de utilizatori. E legată de simbolul camerei din aplicație.
Funcțiile neștiute pe care le poți încerca pe WhatsApp. Ce se întâmplă dacă apeși lung butonul camerei

Pe iTunes App Store a fost făcută o actualizare prin care au fost dezvăluite mai multe trucuri care pot îmbunătăți experiența oricărui utilizator de WhatsApp. Versiunea curentă vine cu schimbări semnificative în ceea ce privește modul în care utilizatorii pot să interacționeze cu funcția de înregistrare și trimitere a mesajelor video.

Citește și Prima mașină electrică cu autonomie de 1.000 de kilometri vine din China. Cât costă IM Motors L6, alternativa ieftină și bună la Tesla Model 3

Ce se întâmplă dacă ții apăsat lung ca să trimiți mesaje video pe WhatsApp

Una dintre actualizări face referire la posibilitatea de a înregistra și a trimite mesaje video direct în chat-uri printr-o simplă apăsare lungă a simbolului camerei, care se află chiar lângă câmpul de text. În acest fel, e mult mai ușor să trimiți mesaje video, căci e eliminată necesitatea de a accesa interfața de cameră separată.

Mai mult, actualizarea include și funcția de derulare rapidă. În acest fel, utilizatorii pot derula înainte și înapoi doar apăsând de două ori pe marginea unui clip video.

Un alt lucru pe care-l aduce actualizarea face referire la reîmprospătarea vizuală a zonei de atașamente din chat. Pentru utilizatori e mai plăcut și mai simplu așa.

Ca să poți instala actualizarea, utilizatorii trebuie să dețină un iPhone cu iOS 12.0 sau o versiune ulterioară și să o încarce din App Store. În cazul în care actualizarea nu e disponibilă încă, utilizatorii vor primi automat o notificare atunci când devine disponibilă.

WhatsApp e printre cele mai utilizate și complexe aplicații de mesagerie instantanee la nivel mondial. E folosită de miliarde de oameni cu scopul de a socializa și a partaja fișiere, de a se conecta cu familia, cu prietenii, colegii, etc. WhatsApp a fost creată în 2009, iar în 2014 a fost cumpărată de Facebook.

Citește și Motivul pentru care nu este bine să ții telefonul în buzunar! Riscul la care te expui este uriaș

Tags:
Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult