- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Locul superb din Europa unde primești GRATIS casă și teren doar ca să te muți acolo. Statul îți bagă și 23.000 de euro în cont dacă iei decizia asta

02 Apr, 12:04 • Cornel Ghimeșan
Șansă de milioane pentru românii care s-au săturat să trăiască la noi în țară. Autoritățile dintr-un loc superb din Europa te plătesc, îți dau teren și casă pe grais, doar ca să te muți acolo.
Locul superb din Europa unde primești GRATIS casă și teren doar ca să te muți acolo. Statul îți bagă și 23.000 de euro în cont dacă iei decizia asta

Oportunitate senzațională pentru români! Autoritățile unei țări din Europa pun la dispoziție suma de 23.000 de euro, împreună cu o casă și un teren, pentru cei care doresc să se stabilească pe o insulă superbă. Cetățenii români au șansa de a primi această ofertă generoasă pentru a se muta și a locui în insula Antikythera, unde autoritățile locale doresc să atragă mai mulți rezidenți.

Această oportunitate unică înseamnă că cei care optează să își mute căminul familial în acest mic paradis din Europa vor beneficia de aproximativ 500 de euro lunar, pe parcursul a trei ani, și vor primi în plus o locuință și un teren pe care îl pot folosi pentru a începe o nouă viață.

Citește și: Ana Hotels redeschide hotelul Europa din Eforie Nord. Acesta a fost modernizat după o investiție de 14 milioane de euro

Insula grecească se află în Marea Egee, la jumătatea distanței dintre Creta și continent, și este renumită pentru peisajul său natural superb, cu plaje neatinse, trasee montane și peșteri ascunse, oferind un refugiu pentru cei care caută liniște și o conexiune profunsă cu natura.

De la Atena, călătoria până la Antikythera durează doar 45 de minute cu avionul sau aproximativ două ore cu feribotul din Creta, și patru ore de pe continent pentru a ajunge în acest loc minunat.

Cu doar 24 de locuitori în prezent, Antikythera are o infrastructură limitată, dar, chiar și așa, pe insulă se regăsesc un magazin, un hostel și câteva locuințe disponibile pe Airbnb, însă lipsește accesul la bănci și bancomate.

Potrivit autorităților locale, insula din Marea Egee este potențial colonizată în special de familii tinere cu cel puțin trei copii, care vor primi nu doar teren și alimente, ci și oportunități de angajare. Totuși, accesul la insulă poate fi limitat din cauza condițiilor meteo, mai ales în sezonul rece, când barca care livrează alimente și gaz nu poate acosta.

Antikythera nu este singurul loc din Europa care încurajează repopularea prin stimulente financiare. În Elveția, de exemplu, există sate care oferă chiar și 50.000 de euro pentru a atrage noi locuitori.

Cunoscută și sub numele de Anticythera sau Antikythera, insula este situată în sudul peninsulei Peloponez și la nord-vest de insula Creta, având o suprafață de aproximativ 20 de kilometri pătrați.

Citește și: Coca-Cola dă lovitura pe piața din România cu o nouă băutură! „Licoarea” a făcut ravagii peste tot în Europa

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult