- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

O nouă plajă urbană în nordul Bucureștiului. Investiția ajunge la 33 de milioane de euro, va avea peste o mie de șezlonguri și restaurante

11 Jun, 16:12 • Cornel Ghimeșan
O nouă plajă urbană se deschide în nordul Capitalei. Investiția e de 33 de milioane de euro, iar complexul va avea o mie de șezlonguri și restaurante.
O nouă plajă urbană în nordul Bucureștiului. Investiția ajunge la 33 de milioane de euro, va avea peste o mie de șezlonguri și restaurante

Plaja urbană, care va purta numele de Lagoon Park Bucharest, va fi inaugurată săptămâna aceasta, în zona de nord a orașului, mai exact pe strada Coralilor, nr. 18.

Fondatorii sunt foarte încântați și optimiști în ceea ce privește popularitatea de care se va bucura această zonă de agrement. Potrivit acestora, este „o transformare spectaculoasă a unui peisaj urban industrial, stabilind un standard pentru spațiile de agrement din Europa și promițând să devină o destinație predilectă pentru bucureșteni și turiști deopotrivă”.

“Lagoon Park Bucharest este prima plajă urbană artificială dintr-o capitală europeană, oferind o escapadă idilică din dinamica vieții urbane și un model de armonie între tehnologie și natură. Lagoon Park înseamnă transformarea unei foste platforme industriale abandonate de 40.000 de metri pătrați într-o oază urbană verde, ce include o lagună turcoaz de 10.000 mp cu o adâncime medie de 2 metri, 11.000 mp de plaje cu nisip alb, 1.150 de șezlonguri și umbrele, 2 restaurante, 280 de locuri de parcare publice, o expoziție auto Lexus și nenumărate alte facilități, de la sporturi nautice până la propriul nostru radio, LagoonRadio“, a declarat Lucian Azoiței, CEO al Forty Management.

Citește și Cum arată cea mai scumpă cameră de hotel din lume GALERIE FOTO

O nouă plajă urbană în nordul Bucureștiului

Planul fondatorilor este să se extindă cât mai mult în Europa și să impacteze într-un mod pozitiv economiile și turismul de agrement.

“Având în vedere că am identificat oportunități extraordinare în Europa, nu am fi putut avea un partener mai potrivit decât Forty Management pentru a duce inovațiile Crystal Lagoons mai departe și a accesa mai multe piețe europene cu lagunele noastre cristaline. Experiența Forty în proiecte inovatoare și sustenabile, pe lângă succesul în dezvoltările exclusiv verzi, a condus la acest parteneriat pe termen lung. Sunt convins că vom avea o colaborare extrem de fructuoasă în următoarele decenii și că împreună vom construi comunități vibrante în unele dintre cele mai uimitoare orașe europene, cu impact pozitiv asupra economiilor acestora și asupra turismului de agrement”, consideră Jean Pierre Juanchich, Director Global Business al Crystal Lagoons.

În momentul de față, în portofoliul Forty Management se află opt proiecte mixed-use de tip Lagoon City și 11 proiecte de tip Public Access Lagoon. Acestea vor apărea și în alte șase țări, e vorba despre Cehia, Italia, Spania, Polonia, Franța, Ungaria. La ele se adaugă trei hoteluri de lux care au în total un număr de 702 camere: Radisson Lagoon și Central District Hotel – Crest Collection (București) și Swiss Hotel din cadrul Lagoon City Budapesta.

Citește și Job plătit cu 1.151 de lei pe oră. Oportunitate imensă pentru românii fără studii superioare

 

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult