- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Economie

Actiunile Facebook, la un nou minim record

01 Sep, 09:58 • Redactia DailyBusiness
Actiunile Facebook au scazut vineri cu peste 4%, la un minim record, dupa ce brokerii au redus tintele de pret pentru acestea, citand numarul masiv de titluri care asteapta sa intre la tranzactionare si semnele de inrautatire a perspectivelor pentru publicitatea prin retelele sociale.
Actiunile Facebook, la un nou minim record

In prima parte a tranzactiilor de la New York, actiunile Facebook au scazut cu 4,07%, la 18,31 dolari pe unitate, un minim record pentru titlurile care au pierdut constant teren de la lansarea ofertei publice initiale in luna mai, transmite MarketWatch.

In aceste conditii, capitalizarea de piata a Facebook este la mai putin de jumatate comparativ cu nivelul conferit de pretul de la debutul pe piata al titlurilor, de 38 de dolari pe unitate.

Bank of America Merrill Lynch si BMO Capital Markets au redus tintele de pret pentru titlurile companiei de servicii de socializare, potrivit Mediafax.

Compania Stifel Nicolaus nu are o tinta de pret pentru actiunile Facebook, dar a redus estimarile financiare pentru companie, aferente anului fiscal 2013.

O problema majora care trage in jos cotatia actiunilor Facebook este expirarea unor restrictii de tranzactionare a titlurilor.