- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Adrian Nastase ramane la Terapie Intensiva. Evolutia este foarte buna

22 Jun, 11:17 • Redactia DailyBusiness
Evolutia postoperatorie a lui Adrian Nastase (foto) este foarte buna, in parametri normali, nu a facut febra, nu a avut dureri, a declarat, vineri, seful Clinicii de Chirurgie Plastica de la Spitalul Floreasca, profesorul Ioan Lascar.
Adrian Nastase ramane la Terapie Intensiva. Evolutia este foarte buna

„Evolutia postoperatorie este foarte buna, in parametri normali, este un trend evolutiv favorabil, nu a avut dureri, nu a avut febra „, a spus profesorul Ioan Lascar, care a adaugat ca fostul premier este in continuare monitorizat in sectia de Terapie Intensiva.

Profesorul Ioan Lascar a mai spus ca Adrian Nastase a fost evaluat de o echipa interdisciplinara, formata din chirurgul plastician, chirurgul cardiovascular, psihiatru, chirurgul de chirurgie generala si specialistul ATI, noteaza [url= http://www.mediafax.ro/social/starea-lui-adrian-nastase-dupa-operatie-medic-evolutia-este-foarte-buna-fostul-premier-in-continuare-la-terapie-intensiva-9772140]Mediafax[/url].

„Ce s-a realizat in cursul interventiei chirurgicale are trend evolutiv extrem de favorabil. Putem califica parametrii generali si evolutia locala ca fiind foarte buni”, a mai spus Lascar.

Fostul premier [url= https://www.dailybusiness.ro/stiri-companii/adrian-nastase-a-fost-operat-el-a-lasat-un-bilet-de-adio-77719/]Adrian Nastase a fost condamnat definitiv[/url], miercuri, de ICCJ, la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul „Trofeul calitatii”, in care este acuzat in legatura cu strangerea de fonduri pentru campania electorala din 2004, cand a candidat pentru Presedintie din partea PSD.

El [b]a incercat sa se sinucida[/b] la cateva ore dupa ce a aflat ca va trebui sa execute sentinta, impuscandu-se in gat. Acesta a fost operat joi dimineata la Spitalului Floreasca din Capitala, pentru indepartarea tesuturilor distruse pe traseul glontului.

Andrei Nastase, fiul cel mare al fostului premier, a anuntat ca vineri va citi la Spitalul Floreasca [url= https://www.dailybusiness.ro/stiri-companii/adrian-nastase-a-lasat-un-fel-de-testament-public-77749/]scrisoarea lasata de tatal sau[/url], despre care spune ca este „un fel de testament public”.