- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Alex Massaci este noul director al Bank Gutmann Romania

27 Sep, 10:48 • Redactia DailyBusiness
Alex Massaci (foto), fostul sef al departamentului clienti privati si servicii de taxare pentru companii private din PricewaterhouseCoopers, a fost numit sa continue dezvoltarea afacerii inceputa in Romania de Bank Gutmann, conducand biroul local din Bucuresti.
Alex Massaci este noul director al Bank Gutmann Romania

Alex Massaci, 47 ani, a acumulat o experienta relevanta in domeniul financiar-bancar, in ultimii 18 ani lucrand in cadrul PricewaterhouseCoopers in departmentul de consultanta persoane fizice – clienti privati, respectiv, cel de servicii pentru companiile private (SCP). In 2009, Alex Massaci a fost numit coordonator pentru consultanta  impozitare in echipa SCP a PwC.  Departamentul SCP include afacerile private si cele coordinate de familii, companii publice nelistate si clienti individuali impreuna cu familiile acestora, cu portofolii de valori ridicate.

Noul director a fost de asemenea implicat in proiecte de consultanta pe impozitare, de la oferirea sfaturilor avizate pentru crearea de companii, pana la restructurari, valorificarea pachetelor de actiuni, calculand rentabilitati pentru actiunile vandute si luand in considerare implicatiile legale ale schimbarilor necesare in companii.

El a oferit servicii de consultanta fiscala clientilor cu castiguri mari, specialistilor in entertainment si sportivilor.

Alex Massaci este casatorit, vorbeste fluent 3 limbi straine si ii place sa calatoreasca, sa gateasca si sa citeasca.

Bank Gutmann, fondata in 1922, gestioneaza in prezent active de aproximativ 14 miliarde de euro pentru clientii cu castiguri mari si foarte mari, investitori institutionali, trusturi si fundatii.

Bank Gutmann si-a deschis biroul in Romania in mai 2010.