- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Banca Romaneasca: Discount de 4% pentru clienti la pachetele turistice achizitionate de la 5 agentii

15 Jul, 11:40 • Redactia DailyBusiness
Banca Romaneasca a incheiat un parteneriat cu 5 agentii de turism prin care posesorii cardului de credit in lei MasterCard au un discount de 4% din valoarea pachetului turistic, in perioada 15 iulie - 15 septembrie, a anuntat joi banca.
Banca Romaneasca: Discount de 4% pentru clienti la pachetele turistice achizitionate de la 5 agentii

Cele 5 agentii de turism sunt ONT Carpati, Paralela 45, Marshal Turism, Carpatia Tour si Perfect Tour.

Astfel, clientii bancii au 2% discount pe loc la agentiile de turism si 2% din suma platita cu cardul la agentia partenera va fi returnat de Banca Romaneasca la sfarsitul lunii.

MasterCard este un card de credit cu perioada de gratie din piata de pana la 61 de zile, pe parcursul careia dobanda este 0% pentru plata pachetelor turistice, dar si pentru plata cumparaturilor la comercianti si pe internet, potrivit lui Lakis Couninis, director executiv unitate retail al bancii.

Pentru cei care achizitioneaza acest card pana la sfarsitul lunii septembrie, banca nu percepe comision de emitere si nici comision de administrare in primul an.

Banca Romaneasca are 17 ani de activitate pe piata bancara din Romania si o retea nationala formata din 146 de sucursale. In octombrie 2003, National Bank of Greece (NBG) a cumparat pachetul majoritar de la Banca Romaneasca, detinand in prezent 89,07% din capitalul social al acesteia. Un alt actionar important este Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) care detine 10,21% din capitalul social al bancii.