Becali ramane dupa gratii. Instanta a respins cererea de intrerupere a pedepsei

19 Jun, 11:11 • Redactia DailyBusiness
Magistratii Tribunalului Bucuresti au respins miercuri cererea de intrerupere a pedepsei pentru trei luni formulata de omul de afaceri George Becali in dosarul in care este acuzat de schimbul de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale.
Becali ramane dupa gratii. Instanta a respins cererea de intrerupere a pedepsei


Gigi Becali
 (foto) a declarat luni, la Tribunalul Bucuresti, unde se judeca cererea lui de intrerupere a executarii pedepsei, ca familia sa nu are probleme, are bani sa se intretina, iar el nu doreste sa fie „ipocrit”, motivul problemelor familiale invocat in solicitare fiind inexistent.

Omul de afaceri a inceput sa execute pedeapsa la 20 mai, dupa condamnarea in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii. 

La inceputul sedintei de judecata, avocatii lui Becali au depus la instanta mai multe inscrisuri referitoare la situatia firmelor omului de afaceri, precum si la situatia familiala a acestuia. 

Procurorul prezent la sedinta a spus ca nu este impotriva documentelor depuse, dar a cerut ca avocatii lui Gigi Becali sa precizeze temeiul in baza caruia este facuta actiunea de intrerupere a executarii pedepsei.

Avocatii au depus in 7 iunie, la Tribunalul Bucuresti, cererea de intrerupere pentru trei luni a pedepsei pentru ca Gigi Becali sa-si poata continua afacerile, sa-si intretina familia si sa poata finanta in continuare clubul Steaua.