- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Black Friday 2012: Unele magazine continua promotiile

24 Nov, 14:25 • Redactia DailyBusiness
BLACK FRIDAY 2012 s-a incheiat, oficial, vineri la ora 24.00, insa numeroase magazine continua promotiile, unele dintre acestea anuntand inainte de vinerea neagra ca vor avea reduceri timp de mai multe zile.
Black Friday 2012: Unele magazine continua promotiile

Marile magazine s-au intrecut in a oferi preturi si reduceri cat mai bune, astfel incat sa atraga clienti cat mai multi si implicit profituri considerabile, relateaza Mediafax.

Numeroase site-uri au fost blocate din cauza numarului mare de utilizatori, iar magazinele care au avut oferte au fost luate cu asalt de clienti.DOMO anunta ca BLACK FRIDAY 2012 continua pana duminica, cu reduceri de pana la 50% pentru mai multe produse.

Altex anunta ca perioada de reduceri din magazine este 23-25 noiembrie, iar Flanco spune ca are trei zile de “reduceri traznet”.Site-ul de produse foto f64.ro are perioada de reduceri intre 23 si 25 noiembrie si anunta preturi mai scazute cu pana la 50%.eMAG a incheiat Black Friday la sfarsitul zilei de vineri, insa anunta ca promotiile continua, oferind reduceri la toata gama de produse.Compania a anuntat pe blog ca traficul pe site in acest an a fost de trei ori mai mare decat anul trecut.