Finante-Banci

BNR vrea sa cumpere la licitatie software in valoare de 6 mil. lei

04 May, 10:39 • Redactia DailyBusiness
Banca Nationala a Romaniei (BNR) a publicat un anunt de participare la licitatie deschisa pentru achizitia de pachete software pentru baze de date, valoarea estimata a contractului fiind de aproape 6 milioane de lei, fara TVA, potrivit site-ului e-licitatie.ro.
BNR vrea sa cumpere la licitatie software in valoare de 6 mil. lei

Potrivit sursei citate, obiectul contractului vizeaza achizitia de licente perpetue de produse software de tehnologie Oracle si suport tehnic standard aferent pentru 12 luni. 

Costul estimat al licentelor depaseste 4,867 milioane de lei, la care se adauga costul estimat al suportului tehnic standard aferent pentru 12 luni, de circa 1,071 milioane de lei, astfel incat valoarea estimata a contractului, fara TVA, ajunge la 5,938 milioane de lei. 

Tipul procedurii este licitatie deschisa, respectiv o licitatie electronica, iar criteriul de atribuire a contractului va fi pretul cel mai scazut. 

Durata contractului este de 12 luni, incepand de la data atribuirii contractului. 

BNR precizeaza ca plata licentelor se va realiza din fonduri proprii, relateaza Agerpres

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 12 iunie, ora 10.00, iar ofertele sau cererile de participare vor putea fi depuse pana pe 17 iunie ora 10.00. Deschiderea ofertelor va avea loc tot pe 17 iunie, de la ora 12.00.

Rezervele valutare ale Bancii Nationale a Romaniei (BNR) au crescut in aprilie cu 203 milioane euro, de la 32,20 miliarde euro la 32,41 miliarde euro, evolutie sustinuta si de un imprumut in valuta pe piata interna realizat de Ministerul Finantelor Publice.

In cursul lunii aprilie s-au inregistrat intrari de 924 milioane euro, reprezentand, modificarea rezervelor minime in valuta constituite de institutiile de credit, alimentarea conturilor Ministerului Finantelor Publice, alimentarea contului Comisiei Europene si altele.