- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Boc: Votul de investitura pentru noul Guvern va avea loc joi

07 Feb, 10:47 • Redactia DailyBusiness
Presedintele PDL, Emil Boc (foto), a declarat marti ca votul de investitura pentru noul Guvern va avea loc joi, iar partidele din coalitie vor face, in curand, propunerile pentru portofolii.
Boc: Votul de investitura pentru noul Guvern va avea loc joi

Coalitia merge pe aceeasi structura guvernamentala, a spus fostul premier, mentionand ca ministrii vor fi diferiti.

Premierul desemnat Mihai Razvan Ungureanu intentioneaza sa prezinte lista propusa pentru viitorul guvern in cursul serii de marti, dupa ce va incheia consultarile cu reprezentantii coalitiei, au declarat agentiei [url= http://www.mediafax.ro/politic/boc-votul-de-investitura-pentru-noul-guvern-va-avea-loc-joi-9213164/ ]Mediafax[/url] surse oficiale.

Presedintele Traian Basescu a declarat luni seara ca in urma discutiilor avute cu partidele parlamentare s-a agreat [url= https://www.dailybusiness.ro/stiri-companii/traian-basescu-a-fost-agreata-numirea-lui-mihai-razvan-ungureanu-ca-premier-73575/ ]desemnarea lui Mihai Razvan Ungureanu[/url], seful Serviciului de Informatii Externe (SIE), in functia de prim-ministru.

Ungureanu trebuie sa formeze un nou cabinet ce urmeaza sa fie prezentat in fata parlamentului in 10 zile si apoi sa primeasca votul de incredere al corpului legislativ.