- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Bogdan Pirvu, noul director general al Fata Asigurari

06 Feb, 14:10 • Redactia DailyBusiness
Compania Fata Asigurari l-a numit in functia de director general pe Bogdan Pirvu, inlocuindu-l pe Diego De Gennaro in urma demisiei acestuia.
Bogdan Pirvu, noul director general al Fata Asigurari

„In cadrul sedintei Consiliului de Administratie al societatii Fata Asigurari din data de 2 februarie 2012, s-a acceptat demisia lui Diego De Gennaro din functia de director general al companiei. In cadrul aceleiasi sedinte, CA al Fata Asigurari l-a numit in functia de director general pe Bogdan Pirvu, care detinuse pana in prezent functia de director general adjunct”, se arata in comunicatul societatii.

Bogdan Pirvu are ca obiectiv „consolidarea cifrei de afaceri a companiei, in ciuda conditiilor macro-economice nefavorabile si a faptului ca piata asigurarilor din Romania are de suferit din aceste considerente”.

Bogdan Pirvu are o cariera de peste 12 ani in domeniul asigurarilor, fiind in special cunoscut pentru activitatea intensa desfasurata in domeniul asigurarilor agricole. Si-a inceput cariera in asigurari alaturi de Omniasig Asigurari Agricole, continuand in cadrul AGRAS, unde a ocupat functia de director general adjunct, pana in anul 2006, cand s-a alaturat companiei Fata Asigurari, in cadrul careia, din anul 2008, a ocupat pozitia de director general adjunct.

Societatea Fata Asigurari a fost fondata de Fata Assicurazioni Danni SpA, companie detinuta integral de catre Generali Assicurazioni SpA.