- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

BRD Finance acorda finantare pentru cumparaturi online de la eMag

05 Jul, 12:45 • Redactia DailyBusiness
eMag si BRD Finance pun la dispozitia clientilor un nou serviciu de finantare special, destinat mediului online.
BRD Finance acorda finantare pentru cumparaturi online de la eMag

Clientii care doresc sa achizitioneze produsele eMag fara a se deplasa in magazin pot accesa site-ul companiei pentru a alege produsele destinate cosului de cumparaturi. Pentru a beneficia de oferta de finantare BRD Finance, clientii eMag trebuie sa aleaga optiunea „plata in rate”.

Dupa alegerea acestei modalitati de plata, clientul este apelat de un operator de credit BRD Finance pentru consiliere privind alegerea unui produs de finantare.

Clientii transmit documentele necesare dosarului de credit direct prin e-mail catre operatorul de credit, urmand ca in mai putin de doua ore sa primeasca raspunsul privind aprobarea finantarii bunurilor. Dupa aprobare, clientul printeaza contractul primit, il semneaza si il transmite catre BRD Finance.

Dupa transmiterea contractului, clientul primeste la domiciliu produsele alese.

Lansat in 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul si produse de birotica, eMag se numara printre creatorii pietei de comert electronic din Romania. Compania opereaza magazinul www.emag.ro precum si cinci showroom-uri in Bucuresti, Iasi, Ploiesti, Cluj si Timisoara.

Membra a diviziei de servicii financiare specializate din cadrul Groupe Societe Generale, activa la nivel international in 18 tari in domeniul creditelor de consum, BRD Finance IFN SA este prezenta pe piata romaneasca din aprilie 2004. Oferta sa include atat credite de consum, cat si carduri de credit, credite auto sau credite de nevoi personale.