- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Business-ul producatorului de mobila Lemet a crescut cu 13% in S1

01 Jul, 10:34 • Redactia DailyBusiness
Lemet Campina, unul dintre producatorii autohtoni de mobilier, a inregistrat in primul semestru al anului afaceri de 58 milioane de lei, in crestere cu circa 13% fata de aceeasi perioada a anului anterior, compania anuntand totodata ca in urmatoarele doua luni va deschide inca 8 magazine in principalele orase din tara.
Business-ul producatorului de mobila Lemet a crescut cu 13% in S1

Lemet estimeaza ca pana la sfarsitul anului business-ul va totaliza 176 milioane lei, marcand o majorarare de 23% in comparatie cu nivelul din 2010.
 
„Aceasta crestere accelerata va fi sustinuta de dezvoltarea retelei de magazine si de extinderea gamelor de produse”, a spus Adrian Rizea, director comercial al Lemet.

De la inceputul lui 2011 Lemet a deschis 17 magazine la nivelul intregii tari, iar urmatoarele opt vor fi inaugurate in Brasov, Sfantul Gheorghe, Reghin, Toplita, Slatina, Cernavoda, Constanta si Suceava.

Potrivit reprezentantilor firmei, cel mai mare volum de vanzari se inregistreaza in Ardeal (31%) si in Moldova (20%). Muntenia genereaza 19% din vanzarile totale, Oltenia 19%, iar Bucuresti si Dobrogea contribuie la vanzarile retelei Lems cu 8%, respectiv cu 7%.

Fabrica Lemet din Campina a fost infiintata in 1991, in prezent halele de productie acoperind o suprafata de peste 30.000 mp.