- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

CEC Bank finanteaza datornicii la bugetul de stat

21 Dec, 14:22 • Redactia DailyBusiness
CEC Bank a anuntat miercuri ca a lansat creditul pentru achitarea datoriilor la bugetul de stat, destinat persoanelor juridice. Creditul se acorda in lei, pe o perioada de creditare de maximum 60 luni, pentru achitarea datoriilor la bugetul de stat.
CEC Bank finanteaza datornicii la bugetul de stat

Astfel, clientii bancii, IMM sau corporate isi vor putea finanta datoriile la bugetul consolidat (plata  obligatiilor bugetare restante), determinate pe baza Certificatului Fiscal.

Valoarea creditului este determinata de valoarea totala a obligatiilor restante la bugetul de stat si bugetul asigurarilor sociale, conform certificatului de atestare fiscala si nu poate depasi 50% din cifra de afaceri a ultimului bilant anual incheiat. De asemenea, clientii pot  beneficia de o perioada de gratie de pana la 6 luni, indiferent de perioada de creditare.
 
[b]Dobanda practicata de banca este de minimum 9,15%[/b], in functie de clasa de performanta financiara in care se incadreaza clientul. Banca percepe un comision de analiza de 0,5% (minimum 50, maximum 400 lei) aplicabil la valoarea creditului si comision de gestiune de 0,08% aplicabil lunar la valoarea creditului.  

„Lansarea acestui credit se inscrie in strategia CEC Bank de stimulare si incurajare a intreprinderilor mici si mijlocii si totodata de fidelizare a clientelei si atragere de noi clienti. Banca nu va percepe comisionul de analiza in cazul clientilor care vor achizitiona si unul din urmatoarele produse: internet banking CEConline, Master Card Business Silver sau Visa Business Silver”, a declarat Radu Gratian Ghetea, presedintele CEC Bank.

Clientii CEC Bank beneficiaza de consultanta gratuita in ceea ce priveste pregatirea documentatiei de accesare a creditului.