Finante-Banci

CEC Bank simplifica procesul de acordare a creditelor pentru persoane fizice

20 Oct, 17:06 • Redactia DailyBusiness
CEC Bank faciliteaza acordarea de credite clientilor persoane fizice, prin implementarea unui pachet complex de masuri de simplificare, optimizare si flexibilizare a fluxului de lucru.
CEC Bank simplifica procesul de acordare a creditelor pentru persoane fizice

In acest sens, CEC Bank a implementat protocolul cu Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), prin care poate obtine informatii despre clientii eligibili si, totodata, a restructurat documentatia suport, oferind posibilitatea contractarii de credite intr-un interval de timp mai redus.

In plus, prin accesarea unor pachete de produse de creditare ce includ si credite prin card, clientii beneficiaza si de costuri avantajoase (marja de dobanda este redusa cu pana la 0,50 p.p. la creditele standard incluse in pachet), dar si de un efort minim, prin documentatia unificata. 

Clientii CEC Bank beneficiaza de consultanta gratuita in ceea ce priveste pregatirea documentatiei de accesare a creditului.

Si Banca Românească a încheiat un protocol cu Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), prin care facilitează acordarea de credite clienților săi.