- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

CEC ofera imprumuturi pentru achizitia de terenuri agricole cu dobanzi de la 9,15%

15 Nov, 11:42 • Redactia DailyBusiness
CEC Bank a lansat un credit pentru achizitia de teren pentru productia agricola, destinat persoanelor juridice. Imprumutul se acorda in lei, pe o perioada cuprinsa intre 6 si 120 luni, iar dobanda porneste de la 9,15% pe an.
CEC ofera imprumuturi pentru achizitia de terenuri agricole cu dobanzi de la 9,15%

Creditul se acorda pentru achizitia de teren pentru productie agricola si reabilitarea acestuia in vederea exploatarii agricole.

Valoarea creditului este de maximum 75% din valoarea totala a investitiei, iar perioada de gratie este de pana la 12 luni, in functie de perioada de creditare.

Clientii eligibili pentru aceste finantari sunt producatorii agricoli sub diverse forme de organizare: persoane fizice autorizate, asociatii agricole familiale, asociatii de producatori agricoli, grupuri de producatori, intreprinderi individuale, intreprinderi familiale, societati agricole private, societati comerciale si cooperative agricole etc.

Pentru acest tip de credit, dobanda este cuprinsa intre 9,15% si 12,40%, in functie de clasa de risc in care se incadreaza clientul.

Banca percepe comision de analiza de 1% si comision de gestiune de 0,08%, aplicabil lunar la valoarea creditului.

CEC Bank, cu o vechime de peste 145 de ani, ofera o gama extinsa de credite, pentru persoane fizice si juridice, precum depozite, scrisori de garantie bancara, produse de trezorerie, programe de finantare speciale, cu fonduri BERD si UE, sau internet banking.

Profitul inainte de impozitare al CEC Bank a crescut cu 30,16% anul trecut, la 65,13 milioane de lei, iar provizioanele pentru credite s-au majorat cu 8,6%, la 365, 04 milioane de lei. Activele bancii de stat au urcat cu 4,2%, la 21,7 miliarde de lei.