- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

CN Aeroporturi Bucuresti va plati 2,3 mil. lei pentru servicii de asigurare a bunurilor pentru Aeroportul Otopeni

21 Jan, 13:36 • Redactia DailyBusiness
Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB) va organiza o licitatie deschisa pentru contractul de servicii de asigurare pentru daune ale bunurilor pentru Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti (Otopeni) aferente perioadei 2011-2012, de 2,3 milioane de lei, fara TVA.
CN Aeroporturi Bucuresti va plati 2,3 mil. lei pentru servicii de asigurare a bunurilor pentru Aeroportul Otopeni

Licitatia va avea loc pe 10 martie, iar criteriul de atribiur va fi „pretul cel mai scazut”, potrivit unui anunt publicat pe e-licitatie.ro.

CNAB solicita ca ofertantul sa fi incheiat in ultimii 3 ani 3 polite de asigurare pentru daune ale bunurilor a caror valoare cumulata sa fie de minim 300.000 de euro echivalentul in lei si din care cel putin una dintre polite trebuie sa aiba o prima de asigurare de minim echivalentul in lei a 200.000 euro.

CN Aeroporturi Bucuresti va mai organiza o licitatie, pe 17 februarie, pentru a cumpara servicii de asigurare pentru raspundere civila aeroportuara aferenta perioadei 2011-2012 pentru punctul de lucru AIHCB, din Otopeni. Valoarea estimata a acestor servicii este de 260.000 euro, fara TVA.