Finante-Banci

Credite pentru IMM-uri de la Banca Romaneasca si Eximbank

20 Jan, 09:01 • Redactia DailyBusiness
In urma semnarii Acordului de PLAFON DE GARANTARE IMM dintre Banca Romaneasca si EximBank, clientii IMM au acum la dispozitie o noua gama de solutii de creditare necesare pentru realizarea investitiilor sau pentru sustinerea activitatii curente.
Credite pentru IMM-uri de la Banca Romaneasca si Eximbank

Astfel, clientii IMM pot opta pentru solutii de creditare cu o durata a creditului de maxim 5 ani (in cazul produselor pentru proiecte de investitii), maxim 12 luni (in cazul creditelor pentru activitate curenta) sau maxim 24 luni (in cazul scrisorilor de garantie bancara).

„Prin incheierea Acordului de PLAFON DE GARANTARE IMM, Banca Romaneasca beneficiaza din partea EximBank de un plafon in valoare de 20.000.000 lei. Clientii IMM care deruleaza activitatea cu sustinere de la Banca Romaneasca au la dispozitie o valoare maxima a garantiei individuale de 1,5 milioane lei, iar procentul garantat este de maxim 80% in cazul creditelor de investitii, sau de maxim 70% in cazul creditelor pentru susținerea activitatii curente, procent valabil si pentru scrisorile de garantie bancara”, a declarat Cosmin Calin, Director Executiv Banca Romaneasca, Divizia Corporatii si IMM.