- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Elvetienii de la Repower au primit unda verde de la Concurenta pentru preluarea Elcomex

01 Nov, 15:07 • Redactia DailyBusiness
Consiliul Concurentei a autorizat preluarea furnizorului local de energie electrica Elcomex EN SRL de catre compania Repower AG din Elvetia, a anuntat luni institutia.
Elvetienii de la Repower au primit unda verde de la Concurenta pentru preluarea Elcomex

Analiza efectuata de catre Consiliul Concurentei a ilustrat faptul ca, desi aceasta concentrare economica cade sub incidenta Legii concurentei (nr.21/1996), nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea operatiunii cu un mediu concurential normal, nu are ca efect inlaturarea, denaturarea sau restrangerea semnificativa a concurentei.

Repower AG este o societate comerciala organizata conform legilor elvetiene avand ca obiect de activitate productia, transportul, distributia si furnizarea de energie electrica pe pietele din Elvetia, Italia, Germania.

In Romania, grupul Repower este prezent prin intermediul societatilor Re Energie SRL si RE Trading CEE sro Praga, dintre care doar SC Re Energie SRL a desfasurat activitate pana in prezent, respectiv comercializarea de energie electrica incepand cu anul 2008.

Elcomex EN SRL este o companie romaneasca, avand ca obiect principal de activitate comercializarea energiei electrice catre consumatorii industriali.