Fenechiu, intrebat daca proiectele incepute de el vor fi terminate: E greu. Cand o sa ma intorc!

16 Jul, 09:07 • Redactia DailyBusiness
Ministrul demisionar al Transporturilor, Relu Fenechiu, afirma ca este greu ca toate proiectele incepute de el la minister sa fie terminate, adaugand ca acestea vor fi finalizate atunci cand se va intoarce.
Fenechiu, intrebat daca proiectele incepute de el vor fi terminate: E greu. Cand o sa ma intorc!

„Multumesc lui Dumnezeu, ce mi-am propus sa fac, am cam reusit pana acum. Premierul a fost placut impresionat de echipa pe care am lasat-o la Ministerul Transporturilor si le-a cerut sa continue proiectele incepute”, a spus Fenechiu, aflat la Ministerul Transporturilor.

Intrebat de jurnalisti daca crede ca vor fi terminate toate proiectele, inclusiv autostrada Targu Mures-Ungheni-Iasi, Fenechiu a raspuns ca este greu.”Off, e greu….Cand o sa ma intorc !”, a spus Fenechiu, citat de Mediafax.

Secretarul de stat Cristian Ghibu va coordona activitatea curenta in Ministerul Transporturilor pana la numirea unui nou ministru, a anuntat anterior premierul Victor Ponta, ministru interimar al Transporturilor.

Relu Fenechiu a fost condamnat la 5 ani de inchisoare in dosarul Transformatorul. Tot 5 ani de inchisoare cu executare a primit si fratele acestuia, Lucian Fenechiu. Decizia nu este insa definitiva