- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Fondul de investitii Hassad Food din Qatar, interesat de un parteneriat agricol cu Romania

14 Feb, 13:12 • Redactia DailyBusiness
Hassad Food, fondul de investitii agricole al Autoritatii de Investitii din Qatar, este interesat sa dezvolte un parteneriat agricol cu Romania, prin implicarea Ministerului local al Agriculturii, potrivit Forum Invest.
Fondul de investitii Hassad Food din Qatar, interesat de un parteneriat agricol cu Romania

Declaratia a fost facuta saptamana trecuta la Doha – Qatar, de Presedintele Hassad Food, Nasser Mohammed Al Fuhaid Al Hajri.

Hassad Food este divizia infiintata de Autoritatea de Investitii din Qatar pentru a asigura securitatea alimentara a Qatarului si se afla in subordinea primului-ministru qatarez.

Tot saptamana trecuta, Raghavan Seetharaman, CEO al Doha Bank si-a afirmat interesul de a extinde si intari prezenta institutiei financiare la Bucuresti, in functie de existenta unor proiecte concrete, pe care sa le dezvolte impreuna cu investitori romani.

Cu un birou de reprezentare deschis in urma cu trei ani la Bucuresti, Doha Bank este prima institutie financiara din Qatar prezenta pe piata locala.

„Qatarul se apropie evident si strategic de Europa de Sud-Est. Dovada deschiderea Qatar Airways si la Bucuresti si deschiderea reprezentantei Doha Bank”, a spus Bogdan Popovici, presedinte Forum Invest.