- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Fostul consilier prezidential Alexandra Gatej, aleasa presedinte AmCham

24 Mar, 16:21 • Redactia DailyBusiness
Fostul consilier prezidential Alexandra Gatej (foto) a fost numita in functia de presedinte ale Camerei de Comert Americane in Romania (AmCham), potrivit capital.ro.
Fostul consilier prezidential Alexandra Gatej, aleasa presedinte AmCham

Reprezentantii AmCham au stabilit totodata si componenta noului Consiliu Director al organizatiei pentru urmatorul an de mandat (martie 2011- martie 2012). Astfel, Carmen Neagu, (General Electric) si Ionut Simion (PwC) preiau calitatea de vicepresedinti Amcham, in vreme ce Peter Weiss (Bancpost) va fi trezorier, relateaza sursa mentionata.

In iulie 2009, Gatej a devenit consilier pe probleme de mediu de afaceri intern si international al presedintelui Traian Basescu.

Camera de Comert Americana in Romania (AmCham Romania) este una dintre cele mai importante organizatii profesionale de afaceri cu o contributie semnifcativa ca partener al autoritatilor romane in elaborarea de legi si reglementari cu efecte asupra mediului de afaceri din Romania.

AmCham Romania reprezinta peste 300 de membri – companii americane, internationale si locale, cu investitii totale de peste 10 miliarde de dolari si mai mult de 150.000 de locuri de munca create. AmCham Romania este afiliata la Camera de Comert a SUA si membra a Consiliului European al Camerelor de Comert Americane.