- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

GDF SUEZ Energy Romania a atras fonduri europene de 4 mil. lei pentru formarea angajatilor

20 Aug, 14:52 • Redactia DailyBusiness
GDF SUEZ Energy Romania deruleaza un program pentru formarea profesionala a angajatilor in valoare de 6,9 mil. lei, din care circa 4 mil. lei reprezinta fonduri europene nerambursabile, a anutat vineri compania.
GDF SUEZ Energy Romania a atras fonduri europene de 4 mil. lei pentru formarea angajatilor

Programul vizeaza perfectionarea abilitatilor si a competentelor profesionale pentru 220 de angajati din cadrul directiei clienti Rezidentiali si business.

Din suma totala a proiectului de 6,94 mil. lei, valoarea fondurilor europene nerambursabile este de circa 4 mil. lei, iar contributia financiara a companiei este de 2,9 mil. lei.

Programul se va desfasura pana in februarie 2012. Pentru acest proiect au fost selectati anagajatii care constituie interfata cu clientii companiei in vederea dezvoltarii competentelor de relationare cu clientii. Astfel, ei vor urma cursuri din domeniul comunicarii, relatiei cu clientii, tehnici de feedback si managementul timpului.

GDF SUEZ Energy Romania, filiala a grupului GDF SUEZ, este unul dintre cei mai mari furnizori de gaze naturale din Romania avand 1,3 milioane de clienti. Incepand cu anul 2009, compania a intrat pe piata furnizarii de energie electrica pentru segmentul BtoB.Obiectivul companiei este de a-si consolida pozitia pe piata energetica din Romania.

Unul dintre primii actori energetici la nivel mondial, GDF SUEZ este prezent pe intregul lant energetic, in domeniul energiei electrice si al gazelor naturale, de la productie pana la vanzare.