- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Impresionant! Salariul de la Luca depășește orice așteptare, acesta ajungând până la 4.000 de lei!

05 Nov, 23:01 • Oprea Alina
Unul dintre cele mai importante lanțuri de patiserii din țară, Luca, a uimit pentru salariul pe care îl poate oferi unui angajat! Experiența nu este necesară, iar salariul oferit nu este unul de neglijat!
Impresionant! Salariul de la Luca depășește orice așteptare, acesta ajungând până la 4.000 de lei!

Lanțul de patiserie Luca este unul dintre cele mai populare și iubite din țară, iar produsele lor spun totul! Această patiserie este pliă de clienți de la prima oră a dimineții până seara, la sfârșit de program. Dezvoltarea acestei afaceri este în plin proces de desfășurare, iar aceștia sunt în căutări constante de anagajați pentru diferite poziții. Totuși, te-ai întrebat vreodataă cât poate încasa o vânzătoare la sfârșit de lună?

Vezi mai multe despre: Ce conțin, de fapt, sandvișurile cu șnițel din patiseriile Luca, firma românească cu o cifră de afaceri de 368 de milioane de lei în 2022

Luca
Luca

Ce salariu are un angajat Luca?

Pentru început, anunțurile sunt active pe cele mai populare platforme dedicate locurilor de muncă, printre care și cel de vânzătoare pentru patiseria Luca. Ce este important de menționat este faptul că nu este nevoie ca anagajtul să aibă studii superioare sau să aibă experiență, întrucât la început se va face training pentru acest post.

Angajatorul anunță, încă de la început, faptul că anagajatului i se va oferi un contract de muncă pe o perioadă nedetrminată și bonuri de masă. De asemenea, ceea ce se cere în plus candidatului este să aibă anumite calități și competențe personale, precum: responsabilitate, ambiție, simț de organizare, dar și atenție distributivă, pentru că este foarte important pentru u voplum atât de mare de muncă, mai ales și din punct de vedere al fluxului de clienți, ca anagajatul să poată să fie concentrat, întrucât să nu facă anumite greșeli.

Salariul oferit pentru cei care îndeplinesc criteriile de mai sus este cuprins între 3.100 și 3.300 de lei, inclusiv bonuri de masă, ceea ce este foarte bine pentru u post de vânzătoare.

Pentru această poziție, compania listează și beneficiile pe care le oferă angajatului, acestea fiind: posibilitate de promovare, salariu motivant, mediu de lucru dinamic și interacțiune directă cu toate departamentele companiei pentru soluționarea oricăror neclarități sau deficiențe. Pentru această funcție, Luca oferă un salariu de 4.000 de lei, potrivit celor de la Cancan.

Vezi mai multe despre: Raluca Turcan, declarații inedite despre reforma salarizării din România. „Personal, îmi doresc să nu mai văd profesori care au venituri mai mici decât persoanele necalificate!”