Inundatii in judetul Galati: 4 persoane decedate si 3 disparute, peste 700 de case inundate

12 Sep, 08:59 • Redactia DailyBusiness
Un numar de patru persoane si-au pierdut viata, iar alte trei sunt date disparute in urma inundatiilor produse noaptea trecuta in mai multe localitati din judetul Galati, unde au cazut precipitatii abundente, informeaza Inspectoratul Judetean de Politie Galati.
Inundatii in judetul Galati: 4 persoane decedate si 3 disparute, peste 700 de case inundate

„In seara zilei de 11 septembrie pe teritorul judetului Galati au cazut precipitatii abundente, care au continuat si pe timpul noptii, fiind afectate localitatile Cuca, Corni, Cudalbi, Rediu si Costache Negri. In urma viiturilor, patru persoane si-au pierdut viata si trei persoane sunt date disparute, printre care si un copil in varsta de 8 ani”, informeaza un comunicat al IPJ Galati, citat de [url=http://www.hotnews.ro/stiri-ultima_ora-15563198-patru-persoane-decedate-trei-disparute-urma-inundatiilor-din-judetul-galati.htm]Hotnews[/url]

A fost alertat intregul efectiv de politie din mediul rural, care a actionat atat pentru diminuarea efectelor inundatiei asupra posturilor de politie cat si pentru ajutorarea populatiei civile, reducerea pierderilor de vieti omenesti si limitarea pierderilor de bunuri. Au fost constituite echipe de cautare a persoanelor date disparute, precizeaza sursa citata.