Lemet a investit 1,3 milioane de lei in magazinul din Mega Mall

21 May, 13:04 • Redactia DailyBusiness
Producatorul de mobila Lemet a deschis la jumatatea lunii mai un nou magazin Lem''s in Bucuresti, in incinta Mega Mall.
Lemet a investit 1,3 milioane de lei in magazinul din Mega Mall

Noua unitate Lem”s masoara 1.400 de mp de showroom si a presupus o investitie de 1,3 milioane de lei. 

Lem”s este prezent in Bucuresti cu 6 magazine, dintre care 4 magazine proprii si 2 in franciza, iar suprafata totala de showroom masoara peste 6.000 de mp. Cel mai generoasa suprafata o are magazinul Lem”s situat in Vulcan Value Center, care se intinde pe doua nivele si masoara 2.000 de mp.

„Cele 6 magazine din Bucuresti sunt situate in Aparatorii Patriei, Ghencea, Dristor, Obor, Vulcan Value Center, iar cel mai nou in Mega Mall. Toate magazinele Lem”s din Bucuresti se intind pe suprafete mari, spatii necesare pentru expunerea intreagii game de de mobilier a Lemet. Din 2009 si pana in prezent oferta Lem”s a crescut de la aproximativ 900 de corpuri de mobilier, la peste 10.000″, declara Adrian Rizea, director comercial Lem”s.

Capitala detine prima pozitie in topul vanzarilor retelei de magazine detinute de producatorul de mobila Lemet.

Cu magazinul Lem”s Bucuresti Mega Mall, reteaua ajunge la o suprafata totala de retail, la nivelul intregii tari, de peste 68.000 de mp.

In 2015, Lemet a investit 4,5 milioane de lei in magazine noi. „In Mega Mall am deschis al treilea magazin Lem”s din acest an, dupa Miercurea Ciuc si Focsani. Investitiile in magazinele Lem”s s-au ridicat pana acum la 4,5 milioane de lei, pentru aproape 5000 de mp de showroom”, mai spune  Adrian Rizea.

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine Lem”s pentru desfacerea produselor sale. In prezent reteaua Lem”s are cea mai mare acoperire la nivel national, peste 66.000 mp de retail amenajati in aproape toate judetele tarii. Pe platforma Lemet de la Brebu si in reteaua nationala de magazine Lem”s activeaza peste 1.350 de angajati. 

Fabrica Lemet din Brebu a fost infiintata in 1991, in prezent halele de productie si depozitare acopera o suprafata de peste 36.000 mp. Capacitatea actuala anuala de prelucrare a fabriciilor de mobila Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL.