Finante-Banci

Lituania avertizeaza politicienii din Romania: Poporul va lua povara daca nu va maturizati

12 Sep, 14:13 • Redactia DailyBusiness
Presedintele Lituaniei, Dalia Grybauskaite (foto), a transmis, miercuri, un avertisment politicienilor romani, aratand ca, daca nu se maturizeaza si nu se comporta responsabil, nu vor avea resurse suficiente de la UE si nu se va deschide zona Schengen.
Lituania avertizeaza politicienii din Romania: Poporul va lua povara daca nu va maturizati

„Toate tarile au dificultati. Toti ne confruntam cu batalii intre partidele politice, dar maturitatea politica inseamna ca, orice ideologie politica ar avea partidul din care faceti parte, trebuie sa intelegeti ca poporul dumneavostra este primul care conteaza, iar bataliile ideologice sunt cele mai putin importante”, a declarat seful statului lituanian Dalia Grybauskaite, intr-o conferinta de presa sustinuta, la Palatul Cotroceni, impreuna cu presedintele Traian Basescu.

„Iar acesta este un avertisment: daca nu veti fi capabili sa va maturizati, sa va comportati responsabil politic, atunci povara va fi pe umerii poporului. Nu veti putea avea suficiente resurse financiare de la UE, nu vi se va deschide zona Schengen. Si acesta va fi esecul tuturor partidelor politice”, a spus Dalia Grybauskaite, citata de Mediafax.