Mega Image lanseaza un concept corner de vinuri (Foto)

18 Dec, 18:03 • Redactia DailyBusiness
Mega Image a deschis joi, 18 decembrie, un concept corner specializat de vinuri in cadrul Mega Image Bucuresti Mall, numit Wine Gallery.
Mega Image lanseaza un concept corner de vinuri (Foto)

Pe langa deschiderea primului concept corner specializat de vinuri, compania mai lanseaza si platforma online asociata.

Strategia Mega Image in cadrul acestui nou concept are drept scop apropierea atat fata de pasionatii de vinuri  si interactiunea cu acestia despre pasiunile, interesele si dorintele lor, cat si fata de cei ce doresc sa descopere lumea vinurilor.

Dezvoltat pe conceptul „magazin in magazin” pentru unitatea din Bucuresti Mall, Wine Gallery va oferi o varietate larga de vinuri, cu aproximativ 900 de sortimente de vinuri si va include peste 50 de bauturi spirtoase si produse gourmet asociate consumului de vin.

Selectia oferita este potrivita atat pentru pasionati, cat si pentru consumatorii ocazionali si provine din diferite colturi ale lumii, regasindu-se cu precadere vinuri din Romania, Franta, Italia, regiunea balcanica, dar si vinuri din Maroc, Brazilia, Liban si Noua Zeelanda.

Romania este tara cu o selectie impresionanta de peste 200 de vinuri cu reprezentarea atat a zonelor de traditie ale tarii, cat si din zone mai putin cunoscute.

Noul concept are o suprafata de 220 mp, iar accesul in cadrul acestuia se face prin interiorul Mega Image Bucuresti Mall, aflat la nivelul -1. 

Mega Image lanseaza si o platforma online asociata magazinului, stamdevorba.ro/vinurisidelicatese, in versiune beta. Aceasta va oferi toate informatiile necesare pentru a face cea mai potrivita alegere a unui produs si va facilita interactiunea intre consumatorii interesati de vinuri.

„Speram ca platforma online stamdevorba.ro/vinurisidelicatese/ sa gazduiasca cea mai mare comunitate de oameni pasionati de vinuri”, declara Xavier Piesvaux, director general al Mega Image Romania.

Sectiunea stamdevorba.ro/vinurisidelicatese/ face parte din platforma umbrela StamdeVorba.ro. 

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarket-uri din Romania, cu o retea ce cuprinde in prezent 392 de magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image (190), Shop&Go (200), AB Cool Food (1), Mega Drive (1).

Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer international infiintat in 1867 in Belgia ce opereaza in prezent pe trei continente.