Finante-Banci

MSLGroup The Practice comunica pentru Kruk Romania

05 Mar, 15:52 • Redactia DailyBusiness
Kruk Romania, companie care activeaza pe piata de management  al creantelor, colaboreaza incepand cu luna februarie cu agentia MSLGroup The Practice pentru consultanta de comunicare strategica si servicii de PR.
MSLGroup The Practice comunica pentru Kruk Romania

Cele mai importante servicii oferite sunt relatia cu media si bloggerii, comunicare interna, activari de brand, parteneriate si relatia cu liderii de opinie. Selectia s-a facut in urma unei licitatii la care au participat si alte agentii de relatii publice. 

Kruk isi propune sa informeze si sa consilieze clientii, persoanele cu datorii, dar si publicul larg, despre modalitatile prin care problemele financiare pot fi rezolvate si despre felul prin care poti prelua controlul asupra situatiei tale financiare. 

In februarie 2013, Kruk International si-a schimbat denumirea in Kruk Romania. Compania a fost infiintata in anul 2007 de Grupul Kruk – liderul pietei de management al creantelor comerciale din Polonia. Compania este specializata in managementul integrat al creantelor, avand clienti atat din sectorul financiar, cat si companii de servicii.

Kruk a dezvoltat activitati de colectare a creantelor bancare, a creantelor companiilor de asigurari si leasing, operatorilor de telefonie fixa si mobila, cat si ale companiilor de distributie a bunurilor de larg consum. Compania este, de asemenea, un jucator important pe piata achizitiei de portofolii de creante, in special de la banci.

Anul trecut The Practice a intrat oficial in MSLGroup, cea mai mare retea de PR din regiunea EMEA si una dintre cele mai mari patru retele din lume.