Finante-Banci

Primaria de sector care promoveaza plata taxelor prin ghiseul.ro

09 Jan, 11:30 • Redactia DailyBusiness
Primaria Sectorului 4, prin Directia Generala de Impozite si Taxe Locale (DGITL), cu sprijinul Visa Europe, desfasoara in perioada 1 ianuarie - 31 martie 2015 o ampla campanie de promovare a platii taxelor si impozitelor locale cu cardul pe ghiseul.ro.
Primaria de sector care promoveaza plata taxelor prin ghiseul.ro

„Salutam initiativa Primariei Sectorului 4 de promovare a platii taxelor si impozitelor locale cu cardul pe ghiseul.ro care vine in sprijinul eficientizarii sistemului public de colectare a taxelor. In prezent, aproximativ 50.000 de romani sunt utilizatori activi ai platformei ghiseul.ro si incurajam toti contribuabilii sa-si plateasca obligatiile fiscale simplu si in siguranta cu cardul pe Internet”, a declarat Catalin Cretu, Director Subregional pentru Romania, Croatia si Slovenia, Visa Europe.

„Promovam plata taxelor si impozitelor locale cu cardul pe ghiseul.ro pentru ca este o modalitate moderna si comoda, care, totodata, vine in sprijinul eficientizarii sistemului public de colectare a taxelor. De asemenea, ii incurajam pe contribuabili sa-si plateasca obligatiile fiscale simplu si in siguranta, cu cardul, prin intermediul Internetului”, a spus Primarul Sectorului 4, Cristian-Popescu Piedone.

Sub sloganul „Plateste-ti taxele si impozitele pe ghiseul.ro si ai numai de castigat!”, campania sustine informarea contribuabililor Sectorului 4 despre beneficiile utilizarii sistemului national de plata ghiseul.ro si inregistrarea acestora in sistem.

Ghiseul.ro permite contribuabililor vizualizarea si plata (partiala sau integrala) obligatiilor fiscale (impozite si taxe locale) direct pe Internet, iar dovada platii se primeste pe e-mail in doar cateva minute de la plata efectiva.