Finante-Banci

ProCredit Bank nu percepe comisioane de analiza la creditele de investitii

10 Sep, 16:01 • Redactia DailyBusiness
ProCredit Bank analizeaza si calculeaza gratuit, in perioada septembrie 2012 - februarie 2013, care este suma limita pe care clientii IMM-uri, actuali sau potentiali, o pot accesa pentru punerea in aplicare a planurilor de dezvoltare ale afacerilor pe care le detin.
ProCredit Bank nu percepe comisioane de analiza la creditele de investitii

Creditele de investitii pentru retehnologizarea sau dezvoltarea afacerii se pot acorda fara avans pentru finantarea investitiei. Analiza dosarului de credit este gratuita, iar costurile de finantare sunt mai mici fata de cele standard in perioada mentionata.

Suma aprobata poate fi accesata oricand in urmatoarele 6 luni ulterioare aprobarii, adaptandu-se perioadei optime de realizare a investitiei. Maturitate creditului poate ajunge pana la 15 ani pentru imobile, respectiv 10 ani pentru echipamente.

Facilitatea pusa la dispozitie de ProCredit Bank se adreseaza mai multor categorii de intreprinderi mici si mijlocii (societati cu raspundere limitata, intreprinderi individuale, intreprinderi familiale, persoane fizice autorizate), inclusiv celor care isi desfasoara activitate in domeniul agricol (producatori agricoli, societati comerciale cu activitate agricola, societati agricole, intreprinderi familiale si individuale, persoane fizice autorizate cu activitate agricola).

In Romania, ProCredit Bank a fost infiintata in 2002 si reprezinta rezultatul unui parteneriat intre institutii financiare de renume international, cum ar fi: BERD, IFC – Membra a Grupului Bancii Mondiale, Commerzbank, KfW, ProCredit Holding (companie germana de investitii) si IPC.