Profi a deschis 4 noi magazine

27 Feb, 14:00 • Redactia DailyBusiness
Retailerul alimentar Profi  a deschis joi 3 noi magazine, care se adauga la o unitate deschisa la sfarsitul lunii trecute. Astfel reteaua ajunge sa numere in total de 282 unitati.
Profi a deschis 4 noi magazine

Joi, la Odobesti, Profi a deschis al doilea magazin in format Mini. Tot vineri, reteaua a mai inaugurat alte doua supermarketuri, in Ploiesti si Onesti, care se adauga celui deschis la sfarsitul lunii trecute la Pecica.  

„Magazinele in format Mini sunt unitati experimentale al caror format va fi definitivat doar dupa o perioada de test astfel incat sa fie perfect adaptate nevoilor publicului din zona in care activeaza”, a spus Daniel Cirstea, directorul general al Profi Rom Food. 

Noul magazin din Odobesti, Jud. Vrancea, este situat in piata de pe str. Stefan cel Mare nr.40, are o suprafata totala de 424,88 mp si o sala de vanzari de 260 mp. Unitatea inaugurata joi in format standard in Ploiesti se afla la parterul unei cladiri comerciale de pe Str. Deltei Nr.1, are o suprafata totala de 556,82 mp si o sala de vanzari de 390 mp. 

Noul magazin din Onesti, jud. Bacau, functioneaza tot in format standard, situandu-se pe Bd. Oituz la nr.19, Onesti, Jud. Bacau, la parterul unei cladiri comerciale. Suprafata sa totala este de 586 mp, iar sala de vanzari masoara 470 mp. 

Magazinul deschis de curand la Pecica, Jud. Arad, pe Str. 2, Nr. 175, functioneaza tot in format standard, la parterul unei cladiri de locuinte. Suprafata sa totala este de 505,58 m., iar sala de vanzari acopera 310 mp. Reteaua Profi este prezenta in 134 de localitati, avand peste 6000 de angajati.