- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

RBS Romania va avea un nou presedinte

19 Dec, 11:04 • Redactia DailyBusiness
RBS Bank Romania a anuntat  ca Henk Paardekooper (foto) va prelua functia de presedinte al bancii dupa obtinerea avizarii din partea Bancii Nationale a Romaniei (BNR).
RBS Romania va avea un nou presedinte

Johan Gabriels, actualul presedinte, conduce operatiunile bancii in Romania din 2009.

Henk Paardekooper este un bancher specializat in zona pietelor emergente, cu o vasta experienta de peste 20 de ani.

Anterior, Henk Paardekooper a fost directorul de active corporative si institutionale din cadrul diviziei non-core a RBS din Londra, unde a condus operatiunile RBS din diverse tari.

Intre 2004 si 2010, el a fost presedinte RBS Rusia, unde a integrat cu succes ABN Amro in RBS si a condus sucursala rusa prin criza financiara. In plus, in 2007, a preluat si conducerea operatiunilor din Kazakstan si Uzbekistan.

Inainte de 2004, Henk a condus echipa de consultanta in corporate finance a bancii ABN Amro, in Olanda.

In Romania, banca este prezenta pe piata din noiembrie 1995. In prezent, deserveste clientii persoane juridice si fizice prin intermediul locatiilor sale situate in Bucuresti, Arad, Brasov, Bacau, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Targu-Mures si Timisoara.

Clientii diviziei Royal Preferred Banking sunt deserviti prin intermediul celor patru lounge-uri situate in Bucuresti (World Trade Center, Unirea si Lakeview) si Constanta.