- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Retailerul de mobila Casa Rusu si-a crescut cu 22% vanzarile la sase luni

28 Jul, 13:15 • Redactia DailyBusiness
Casa Rusu, compania de retail a grupului format din Casa Rusu - Rus Savitar, a inregistrat in primele sase luni vanzari de 9,2 mil. euro, cu 22% mai mari comparativ cu cele raportate in aceeasi perioada din anul trecut, de 7,5 mil. euro.
Retailerul de mobila Casa Rusu si-a crescut cu 22% vanzarile la sase luni

In ce priveste profitabilitatea companiei, Cristian Rusu, directorul general al acesteia, a declarat ca se va mentine nivelul de crestere de 10% anuntat la inceputul anului 2010.

Pentru tot anul, compania preconizeaza o cifra de afaceri de 22 mil. euro.

Conform datelor detinute de compania Casa Rusu, cumparatorii si-au micsorat cu aproximativ 10% bugetul de investitii in mobila in acest an.

Anul 2010 a determinat si cresteri ale cerintelor consumatorilor.

„In ultima perioada, romanii se uita mult mai atent la ce achizitioneaza”, a spus directorul Casa Rusu.

Compania a mai anuntat ca pretul mobilei din magazinele proprii va fi foarte putin afectat de cresterea TVA, producatorul urmand sa sustina cresterea din profitul propriu.

„De exemplu, pentru promotia care a inceput pe 9 iulie si dureaza pana pe 14 august, preturile raman cele planificate. In plus, incepand din 7 august vom demara o promotie cu reduceri intre 5 si 10% la absolut toate produsele existente in magazinele noastre”, a spus Rusu.

Grupul Casa Rusu – Rus Savitar este compus din 2 companii ce acopera intreg procesul de productie si distributie de mobilier din PAL si MDF.