- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Schimbari in cadrul echipei de conducere a bancii RBS Romania

09 Sep, 14:26 • Redactia DailyBusiness
RBS Romania a anuntat joi noul Consiliu de Administratie (CA), precum si noua structura a echipei de management, formata majoritar din experti locali.
Schimbari in cadrul echipei de conducere a bancii RBS Romania

Noul Consiliu de Administratie al RBS Bank (Romania) ii are in componenta pe Johan Gabriels, Magda Manea, Robert Hadley si Robert Karreman ca membri executivi, precum si pe Roxana Moldovan, Adrian Manaicu, Phil McDuall, Jeroen Kremers si Gianni Piolini – membri non-executivi.

Totodata, Radu Ropota a fost numit in functia de director clienti persoane juridice, Adina Enescu – director clienti institutii financiare si sectorul public, Liudmila Drozdea – director servicii de tranzactii bancare, Cosmin Bucur – director piete financiare si Raluca Ionescu – director juridic.

Acestor numiri li se adauga cea mai recenta, cea a Marijanei Vasilescu, in functia de director de comunicare si marketing. De asemenea, banca are de cateva luni un nou director de risc – Robert Karreman, precum si un nou director clienti persoane fizice – John Bell.

RBS Romania a anuntat si retragerea din activitatea de vicepresedinte a Roxanei Moldovan, care va continua, insa, sa colaboreze cu banca in calitate de membru non-executiv in Consiliul de Administratie. Roxana Moldovan a fost inlocuita de Magda Manea, care impreuna cu Robert Hadley, il secondeaza pe Johan in calitate de vicepresedinti ai bancii.

In Romania, RBS (fosta ABN Amro) este prezenta pe piata din noiembrie 1995. In prezent, isi desfasoara activitatea in 15 orase (Arad, Bucuresti, Brasov, Bacau, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Targu-Mures si Timisoara) prin intermediul celor 31 de locatii.