- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Si bogatii plang: Tender acuza o firma de leasing ca l-a inselat in achizitia unui avion

15 Mar, 17:22 • Redactia DailyBusiness
Omul de afaceri Ovidiu Tender (foto) a reclamat la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) o firma de leasing care l-ar fi inselat la cumpararea unui avion de mici dimensiuni, ce "a costat foarte mult".
Si bogatii plang: Tender acuza o firma de leasing ca l-a inselat in achizitia unui avion

Mai exact, Lucian Ovidiu Tender ar fi reclamat ca, desi a incheiat un contract de leasing cu societatea Toyo Motor privind achizitionarea unui avion „de mici dimensiuni”, nu a primit aparatul, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.

Prezent marti la DNA, Ovidiu Tender a confirmat existenta unei plangeri, sustinand ca „nu are avionul”. „Si, credeti-ma, a costat foarte mult!”, a spus Tender.

Omul de afaceri Ovidiu Tender ocupa locul 13 in clasamentul celor mai bogati 300 de romani, realizat de revista Capital, cu o avere estimata la 450 mil. euro.

Reprezentantii companiei de leasing Toyo Motor nu au putut fi contactati.

Toyo Motor Leasing IFN a fost infiintata in luna decembrie 2005. Capitalul social subscris si varsat initial, de 50.000 lei, a fost majorat valoarea actuala fiind de 1,52 mil. lei, conform informatiilor de pe site-ul companiei.

In 2008, aceasta companie a avut un profit brut de circa 1,5 mil. lei si venituri de 11,7 mil. lei, conform celor mai recente date publice disponibile.