- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Signal Iduna Romania si-a majorat capitalul cu 8,5 mil. lei

23 Mar, 16:07 • Redactia DailyBusiness
Signal Iduna Romania a anuntat ca si-a majorat, in martie, capitalul social cu 8,509 milioane de lei (circa 2 mil. euro), pana la 55,33 milioane de lei (aproape 15 mil. euro), dupa ce a primit aprobarea Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).
Signal Iduna Romania si-a majorat capitalul cu 8,5 mil. lei

„Obiectivele noastre ca si companie nu s-au schimbat in contextul crizei economice prelungite din Romania, Signal Iduna fiind in continuare angajata in procesul de introducere in Romania a asigurarilor private de sanatate la standarde ridicate de calitate. In acelasi timp, in 2011 ne vom concentra si asupra segmentului de asigurari de viața si accidente”, a declarat Leslie Breer (foto), presedintele companiei.

Actionarii societatii sunt: Signal Iduna Holding AG si Signal Krankenversicherung AG.

Activitatea principala a grupului Signal Iduna este producerea si vanzarea de polite de asigurare pentru persoane fizice si corporatii, managementul activelor si servicii bancare pentru acumularea de capital.

In sectorul financiar compania detine o banca privata, o asociatie de economisire – creditare in domeniul imobiliar, o companie de investitii si o companie pentru managementul activelor.

In Romania, Signal Iduna are 70 de angajati si 92 de colaboratori.