- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

S&P a imbunatatit perspectiva ratingului Eureko Group la stabila

07 Jan, 12:14 • Redactia DailyBusiness
Agentia de rating Standard & Poor's a imbunatatit, de la negativa la stabila, perspectiva ratingului atribuit principalelor entitati si holding-urilor afiliate asiguratorului olandez Eureko Group.
S&P a imbunatatit perspectiva ratingului Eureko Group la stabila

De asemenea, S&P a confirmat ratingul ‘A+’ de contrapartida pe termen lung si pe cel privind soliditatea financiara a principalelor entitati ale grupului, precum si ratingul ‘A-‘ al holding-urilor, se arata intr-un comunicat al Eureko.

S&P considera ca grupul beneficiaza de o baza solida de capital, flexibilitate financiara, o buna pozitie competitiva pe piata si investitii sanatoase.

Eureko este un grup de asigurari nelistat la bursa, activ in alte 8 tari europene, in afara de tara de origine, Olanda. Obiectul principal de activitate este reprezentat de asigurari – generale, sanatate si protectia veniturilor – si serviciile legate de asigurari de viata si pensii administrate privat.

Grupul este prezent in Romania prin Eureko Asigurari si Eureko Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private.