- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Spatiu pentru IMM-uri in 4 pasi simpli (P)

06 Jun, 00:01 • Redactia DailyBusiness
Lindab Romania sprijina intreprinderile mici si mijlocii din Romania prin programul de ofertare a Constructiilor Usoare. Totul in patru pasi simpli! Parcurgerea lor permite companiilor sa ridice in cel mai scurt timp o constructie in care isi pot desfasura activitatile, fara sa fie nevoie de o documentatie sofisticata si un santier pe termen nedeterminat.
Spatiu pentru IMM-uri in 4 pasi simpli (P)


Pasul 1 – Cerere de oferta si contractare

Pe site-ul [url= http://www.constructii-usoare.ro/]www.constructii-usoare.ro[/url] gasiti toate informatiile de care aveti nevoie despre Constructiile Usoare. Aici puteti cere o oferta prin formularul dedicat sau puteti intra in contact direct cu un reprezentant de vanzari din regiunea dumneavoastra consultand lista dedicata.

Pasul 2 – Proiectarea

In urma determinarii necesitatilor specifice pentru fiecare spatiu si evaluarea costurilor, se incheie contractul intre beneficiar si Lindab. Proiectul constructiei realizate de Lindab include planse de rezistenta si detalii de executie, extrase de materiale atat pentru structura de rezistenta, cat si pentru inchideri. Proiectul de rezistenta Lindab este verificat de catre un inginer atestat M.L.P.A.T.

Pasul 3 – Fabricatia si livrarea în timp record

Proiectul astfel definit intra in faza de fabricatie: in 7 zile se livreaza piesele de ancorare, iar
livrarea structurii de rezistenta si a inchiderilor structurale urmeaza treptat, pe parcursul a 30 de zile. Subansamblele structurale se livreaza prefabricate, insotite de Ghidul de Montaj pentru Constructii Usoare Lindab.

Pasul 4 – Montajul

Dupa livrare, montajul structurii de rezistenta se face in 3-4 zile, iar al inchiderilor in maxim 3-4 saptamani, recomandabil de catre echipele de montatori specializati ai dealerilor autorizati Lindab. Montajul poate fi executat si de catre beneficiar, in regie proprie, pe baza Ghidului de Montaj. Din acest moment incepe amortizarea investitiei dumneavoastra.

Materialul de baza utilizat pentru obtinerea Constructiilor Usoare Standard este otelul de cea mai buna calitate. Otelul folosit pentru structura de rezistenta este de tip SUB350, zincat la cald si profilat la rece, iar cel folosit pentru inchideri beneficiaza de protectie anticoroziva multistrat, zincat la cald, grunduit si acoperit in final cu poliester. Clientul poate alege dintr-o gama de 16 culori ce asigura, pe langa rezistenta, un aspect exterior placut.

Lindab asigura 15 ani garantie pentru produsele sale conform certificatului de garantie.

Constructiile usoare – in sprijinul intreprinzatorilor romani

“Am analizat contextul economic si ne-am gandit ca in acest moment mai important decat castigul propriu-zis este oferirea unui ajutor concret mediului de afaceri din Romania ”, a declarat Radu Gliga, Director Vanzari Lindab Romania. “Prin aceasta actiune venim aproape de afacerile mici si mijlocii si implicit de cei care le conduc. In acest scop, site-ul www.constructii-usoare.ro este punctul de informare cu privire la aceasta campanie. Acolo ii asteptam pe toti cei care sunt interesati de subiect”, a adaugat oficialul companiei.

Intreprinderi mici si mijlocii care functioneaza deja in Constructii Usoare

Fabrica de lactate din Oradea
[img=1824][/img]
Proprietarii aveau nevoie de un spatiu aseptic, unde sa isi desfasoare activitatile de productie si imbuteliere a laptelui. Au ales o Constructiie Usoara de la Lindab, iar acum activitatile de productie si birourile se afla sub acelasi acoperis.